Βιογραφικό σημείωμα

Το βιογραφικό σημείωμα είναι ένα έγγραφο που χρησιμοποιείται για την παρουσίαση του υποβάθρου και των δεξιοτήτων ενός ατόμου. Τα βιογραφικά σημειώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους λόγους, αλλά πιο συχνά χρησιμοποιούνται για την εξασφάλιση μιας νέας θέσης εργασίας

Ο εκπαιδευτικός όμιλος ptuxiakes.gr μπορεί να αναλάβει την συγγραφή του βιογραφικού σας σημειώματος με άρτια δομή .Οι επαγγελματίες συνεργάτες μας είναι σε θέση να δημιουργήσουν ένα βιογραφικό σημείωμα ανάλογα με τα μέτρα σας και την θέση εργασίας που επιθυμείτε.

Ακόμα και στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε να διεκδικήσετε μια θέση εργασίας στο εξωτερικό, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτική στη μετάφραση του βιογραφικού σας σημειώματος. Τίτλοι σπουδών και επαγγελματικές ορολογίες πρέπει να μεταφραστούν πιστά και με την καλύτερη δυνατή απόδοση. Μην ξεχνάτε ότι ο ανταγωνισμός στην αγορά εργασίας του εξωτερικού είναι ακόμα μεγαλύτερος, γεγονός που σημαίνει ότι η μετάφραση του σημειώματος σας πρέπει να είναι επαγγελματική. Και σε αυτό, το ptuxiakes.gr μπορεί να σας στηρίξει, μέσω των άρτια καταρτισμένων μεταφραστών του, οι οποίοι αναλαμβάνουν με πλήρη επιτυχία την ορθή μετάφραση από και προς κάθε γλώσσα σας ενδιαφέρει.

Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται με πλήρη υποστήριξη μέσω e-mail και τηλεφώνου. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις!

 
 

Δημιουργία Βιογραφικού

50 ευρώ

Συνέντευξη με εξειδικευμένο συνεργάτη

Σύνταξη βιογραφικού

Επιλογή άμεσα σε πληθώρα templates

Εγγυημένη παράδοση σε 24 ώρες

Επιμέλεια και διόρθωση βιογραφικού

Από 30 ευρώ

Ανάλυση υπάρχοντος βιογραφικού

Βελτίωση αδύναμων σημείων

Εγγυημένη παράδοση σε 24 ώρες

Σύνταξη Συνοδευτικής Επιστολής

50 ευρώ

Συνέντευξη με εξειδικευμένο συνεργάτη

Περιεχόμενο βάση της θέσης εργασίας για την όποια απευθύνεται

Επιλογή άμεσα σε πληθώρα templates